faculties_present_img

Oнлайн уебинари на Elsevier за България

Oнлайн обучения за SCOPUS  и  Science Direct


 
 
Текуща програма и безплатна регистрация на адрес: (Пропуснатите може да видите и на запис)
 
https://www.elsevier.com/pl-pl/events/webinars/bulgaria
 

Уебинарите са предназначени предимно за преподавателския състав и докторантите и обхващат различни аспекти на научната дейност от търсене на подходяща литература, избор на списания за публикация до управление на авторов профил и следене на цитирания с продуктите на Elsevier SCOPUS и Science Direct.

ScienceDirect - всичко за списанията - регистрация тук   за дата 20.10.2021 от 10:00 ч. българско време
Открийте силата на списанията - научете всичко за научните списания на ScienceDirect . ScienceDirect включва повече от 2650 рецензирани научни, технически и здравни списания, обхващащи 24 основни научни дисциплини. Научете как да намерите списания и пълнотекстови статии, свързани с Вашето изследване. Научете как да използвате JournalFinder за откриване на списания, които биха могли да бъдат най-подходящи за публикуване на Вашата статия

Актуализирайте Вашият авторов профил в Scopus - инстукции стъпка по стъпка регистрация тук за дата 18.11.2021 от 10:00 ч. българско време

 Научете как се създават и подготвят профилите на авторите в Scopus и как може да направите заявка за корекции, ако е необходимо.
      Чудили ли сте се някога как другите виждат резултатите от Вашето научно изследване? Scopus се използва от много изследователски агенции и финансиращи организации за оценка на заявленията за безвъзмездни средства, поради което е от първостепенно значение да се гарантира, че данните, показани във Вашия профил, са актуални и пълни. Присъединете се към нас, за да научите как се създават и подготвят профилите на авторите в Scopus и как можете да поискате корекции, ако е необходимо.
 


Copyright © 2021 ТУ-София - ЦИР